top of page
Screenshot 2021-12-28 231306.png

Zeilgebied: Dalmatia - Zadar

1-weekse flottielje

Met of zonder schipper

Flottieljezeilen vanuit Zadar

 

FLOTTIELJEZEILEN

Flottielje komt van het Spaanse woord 'flota' wat simpelweg groep boten betekend. Je vaart samen met enkele andere jachten. Dit doe je met je eigen jacht met vrienden en/of familie. Indien je geen of te weinig ervaring hebt, zorgt Sailfriends voor een Nederlandstalige schipper of wanneer je zelf schippert staat Sailfriends steeds klaar om te begeleiden waar nodig. 

We varen niet als 'ducs in a row',  na de ochtendbriefing  kan u varen waar de wind u brengt waarbij niets moet en alles kan.

 

NIVEAU

 Alle niveaus.

Zonder ervaring zorgt Sailfriends voor een schipper.

Bij geringe ervaring zorgt Sailfriends voor de nodige begeleiding en hulp.

Indien voldoende ervaring kan je zelf schipperen.

WANNEER

30/07/2022 - 06/08/2022

WAAR

Zadar is een historische stad met een rijke geschiedenis en een uitzonderlijk cultureel erfgoed.  De stad is omgeven door vier nationale parken: Plitvice Meren, Paklenica, Krka en Kornati en daardoor een heerlijke plek om te genieten van een rustige zeilvakantie. Voor de kust liggen maar liefst 300 eilanden met hoge kliffen, grillige rotsen en heerlijk baaien en inhammen.

De watervallen van KrK en de Kornati zijn zeker mogelijke hoogtepunten tijdens deze vakantie!

KINDEREN

Flottieljezeilen is de ideale reis voor kinderen. We streven er naar om de tochten niet te lang te maken en regelmatig stops in te lassen om te zwemmen, snorkelen, kliffduiken,... 

PRIJS

Afhankelijk van de grootte van je gezelschap zoekt Sailfriends enkele passende jachten. Je krijgt uitgewerkte voorstellen en kan dan in overleg kiezen welk jacht het meest geschikt is. Bij vragen geeft Sailfriends graag uitleg per mail, tel, of via een online gesprek.

Screenshot 2021-12-28 230329.png
bottom of page