top of page
1024px-Boats_sailing_near_Blue_Caves_of_Paxi.jpg

Zeilgebied: Dalmatia - Split

1-weekse flottielje

Met of zonder schipper

Flottieljezeilen vanuit Kastela

 

FLOTTIELJEZEILEN

Flottielje komt van het Spaanse woord 'flota' wat simpelweg groep boten betekend. Je vaart samen met enkele andere jachten. Dit doe je met je eigen jacht met vrienden en/of familie. Indien je geen of te weinig ervaring hebt, zorgt Sailfriends voor een Nederlandstalige schipper of wanneer je zelf schippert staat Sailfriends steeds klaar om te begeleiden waar nodig. 

We varen niet als 'ducs in a row',  na de ochtendbriefing  kan u varen waar de wind u brengt waarbij niets moet en alles kan.

 

NIVEAU

 Alle niveaus.

Heb je onvoldoende ervaring dan zorgt Sailfriends voor een schipper.

Indien voldoende ervaring kan je zelfstandig schipperen.

Sailfriends zorgt voor de nodige hulp en ondersteuning.

WANNEER

11/06/2022 - 18/06/2022

16/07/2022 - 23/07/2022

23/07/2022 - 30/07/2022

WAAR

Onze jachten liggen klaar in Marina Kastela op 8 km van de luchthaven van Split, in het hart van Dalmatië.  Vanuit Kastela verkennen we de Midden-Adriatische regio. De eilanden Solta, Brac, Hvar, Vis Korcula, Lastova,... liggen binnen bereik.

Bezoek Hvar met zijn historische centrum en wandel door de prachtige natuur van de overliggende Pakleni eilanden.

Verken de Lastovo archipel met zijn 46 eilanden en kliffen, bezoek Veli Lago and Mali Lago en ontdek waarom deze archipel de titel van Most Beautifull Croatian Nature Park draagt.

Ontdek Korcula, de hometown van Marco Polo en Vela Luka.

KINDEREN

Flottieljezeilen is de ideale reis voor kinderen. We streven er naar om de tochten niet te lang te maken en regelmatig stops in te lassen om te zwemmen, snorkelen, kliffduiken,... 

PRIJS

Afhankelijk van de grootte van je gezelschap zoekt Sailfriends enkele passende jachten. Je krijgt uitgewerkte voorstellen en kan dan in overleg kiezen welk jacht het meest geschikt is. Bij vragen geeft Sailfriends graag uitleg per mail, tel, of via een online gesprek.

bottom of page