COPYRIGHT © 2017 - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN SAILFRIENDS GCV

PRIVACY STATEMENT | JURIDISCHE DISCLAIMER | VERKOOPSVOORWAARDEN

REK.NR: BE13 8335 6590 5239

BTWnr. (Belgïe): BE0808 411 658

BTWnr. (Kroatië): OIB 46844032823

Tel: +32 (0)475 43 62 77

bob@sailfriends.be

www.sailfriends.be | www.sailfriends.nl

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • White Google+ Icon
  • Pinterest Clean
MAIL ONS

COMPETENT SAILOR 

6-daagse opleiding

(3 weekends)

Wat staat er op het programma?

  • 5-daagse of 6-daagse opleiding, gespreid over verschillende weekends

  • Zeilen, manoeuvreren en tochten plannen

  • Maar ook hoe te leven op een schip

  • Kennis en begrijpen van nautische termen

  • Zeilbediening, oploeven, afvallen, zeiltrimmen, etc

  • Overstag gaan, gijpen, reven, aanhalen en vieren

  • Koers varen op kompas

  • Basis voorrangsregels

  • Manoeuvreren in een haven op motor

  • Touwwerk, opschieten, beleggen van klampen, knopen maken, ...

  • Veiligheidsaspecten

  • Man over boord - oefening

  • Communicatie met schipper

  • Koken en leven aan boord

  • Minimum 100 zeemijlen en nachturen

  • Gelimiteerd aantal deelnemers 

COMPETENT SAILORS 6-DAAGSE OPLEIDING - 695€

Voor wie?

  • Voor zij die echt willen leren zeilen

  • Zeilers op kleine bootjes die de volgende stap willen nemen

  • Ervaren zeilers

  • Opleiding tot volwaardig bemannningslid aan boord

  • Geen voorkennis vereist

Data van de 3 weekends?     

VOORJAAR                                    NAJAAR     

WE1 : 13 & 14 april 2019              WE1 : 14 & 15 sept. 2019        

WE2 : 27 & 28 april 2019              WE2 : 28 & 29 sept. 2019          WE3 : 11 & 12 mei 2019                WE3 : 05 & 06 okt. 2019

De prijzen zijn inclusief

  • Veiligheidsuitrusting, bedlinnen (behalve eigen mee te brengen slaapzak), hoofkussen, etc

  • Gekwalificeerd instructeur

  • Overnachten aan boord

  • Handboek "leidraad voor de Yachtman"

Voor het avondmaal wordt gezamenlijk beslist of er uit gegeten wordt op restaurant, of er gekookt wordt aan boord.  Restaurant wordt door iedereen individueel betaald (maaltijdkost schipper is voor de opvarenden te betalen).  Indien er aan boord wordt gekookt, worden de aankopen voor de maaltijd gedeeld over alle opvarenden.  Voor deze kosten wordt gewerkt met een boordkas.